Theehuis de Karmeliet

De Karmeliet, een theehuis met voor ieder wat wils. Ga een middagje er lekker tussenuit en geniet van een heerlijke high tea op een landelijke locatie. Naast onze high tea kun je bij ons ook terecht voor lunch, brunch of gewoon voor een kopje koffie!
Ook aan de kinderen is gedacht met een groot speelbos in de tuin en een echte kinder high tea!

Echt genieten

De meest bijzondere creaties kun je vinden op onze high tea!
Diverse vruchtenlolly’s en harde wener gebak met passie en framboos, het kan bij ons allemaal. De invulling van de high tea is elke keer weer een heerlijke verrassing!

Doordat onze koks werken met ingrediƫnten vers uit onze eigen tuin, worden ze uitgedaagd zo creatief mogelijk te zijn met wat er die dag door de natuur geboden wordt. Heb jij zin in een unieke high tea? Dan ben je bij ons dus aan het goede adres!

Bij deze high tea heb je keuze uit verschillende soorten thee. In de zomer is er ook de mogelijkheid voor verse muntthee uit eigen tuin.

Fietsen door de omgeving

Wil jij genieten van de prachtige lokale omgeving? Probeer dan een van de fiets- of wandelroutes waar ons theehuis aan ligt.

Haal je fietsroute op bij de TOP parkeerplaats tegen over Het Seminar en de tocht kan beginnen. Eindig ook weer waar je begonnen bent en sluit de tocht af met een lekkere kop koffie of thee en de andere lekkernijen die ons theehuis te biedt.

Kom gezellig bij ons langs!

Reserveren
Theehuis de Karmeliet © 2024 | Privacy Policy | Made by Tatof.nl