Ons Team

Puur en eerlijk zijn de toverwoorden in onze keuken. Waar mogelijk maken Laura (onze banketbakster)en Jonne (onze kok) alles zelf en gebruiken wij biologische ingrediënten (groenten, fruit en kruiden)uit onze eigen moestuin bij de Karmeliet en die van Het Andere Leven in Bentelo. Ook serveren wij o.a.bitterballen en kroketten van onze eigen Lakenvelder runderen en gehaktballen van onze eigen Bonte Bentheimer varkens en Kune Kune/Duroc varkens. “Van grond tot mond”, ons ideaalbeeld.

Jorieke Bokhove

Top Chef

Jorieke Bokhove

Top Chef

Jorieke Bokhove

Top Chef

Jorieke Bokhove

Top Chef

Wij zijn onderdeel van een nog groter team!

Praesent et bibendum tortor. Fusce eu dolor pellentesque, vehicula tellus eget, volutpat leo. Cras vulputate semper ornare. Vivamus semper magna quam, non auctor quam fermentum vitae. In mattis egestas auctor. Vivamus ac malesuada elit. Curabitur et posuere tellus. Etiam non arcu sapien. Quisque eu tellus porta, fermentum diam id, sodales massa. In id aliquam leo, at consequat ligula. Sed lobortis arcu risus,

Theehuis de Karmeliet © 2022 | Privacy Policy | Made by Tatof.nl