Onze mogelijkheden

Door de prachtige omgeving, het interieur en het vakmanschap is De Karmeliet een veelzijdig theehuis. Je kunt hier dan ook niet alleen terecht voor high tea en lunch. Er is een separate ruimte die uitermate geschikt is voor het houden van vergaderingen en presentaties. Doordat deze ruimte afgesloten kan worden van de rest van het gebouw, kunt u hier in alle rust vergaderen. Deze ruimte is ook geschikt voor groepen en gelegenheden als verjaardagen,
Ook voor bruiloften is De Karmeliet een geliefde locatie. Wat is er nou mooier dan op deze prachtige locatie elkaar het Ja-woord te geven.

  • Trouwen
  • Vergaderen
  • Feesten
  • Arrangementen
Trouwen

Zeg bij ons het Ja woord

Trouwen bij het de Karmeliet? Ook dat kan. Jullie ja-woord in een adembenemende omgeving.

Tevens zijn er allerlei mogelijkheden. Van het ontvangst van uw gasten tot en met een spetterend avondfeest of een avondvullend diner.
Wij werken niet met standaard arrangementen maar zorgen ervoor dat uw wensen in al zijn variaties worden uitgevoerd.
BBQ diner, buffet, luxe diner  alles is mogelijk.

Ook zijn er combinatie arrangementen met Restaurant het Seminar mogelijk.
Zie www.hetseminar.nl

Hieronder een paar foto’s die Lizet Beek heeft gemaakt tijdens een ceremonie.
http://www.lizetbeek.nl/2014/08/marcia-christian-bruidsfotografie-zenderen/

Vergaderen

Samen Vergaderen

Bij De Karmeliet heeft u ook de mogelijkheid tot vergaderen. Wij hebben hiervoor een separate ruimte, waar u in alle rust kunt vergaderen of presentaties kan geven.

Bij het vergaderingen kunt u gebruik maken van onze speciale vergaderarrangementen. Diverse arrangementen zijn mogelijk, van koffie en thee, tot lunch met verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Voor meer informatie over deze arrangementen en het huren van een vergaderruimte kunt u contact met ons opnemen.

Feesten

Gelegenheidsfeesten

Ook voor uw verjaardagsfeest, familiedag, jubileum of “zomaar een feestje” bent u bij theehuis de karmeliet op de juiste plek!

‘Kleine’ feestjes in combinatie met lekkernijen of grotere feesten met een buffet of bbq het kan allemaal. Kijk hiervoor ook onder het kopje ‘arrangementen’ of mail voor meer informatie naar info@theehuisdekarmeliet.nl

Arrangementen

Arrangementen

Naast onze vergaderarrangementen hebben wij ook dinararrangementen. Bent u met een groep van minimaal 10 personen dan is het mogelijk om bij ons te komen dineren.
In de zomer is ons BBQ-arrangement een erg leuke optie! Hierbij heeft u een koud buffet en serveren wij warme gerechten direct van de bbq. Tevens mogelijk met dessertbuffet.

Hiernaast hebben wij ook diverse buffetten, waaronder een lunchbuffet en diverse warme buffetten.  Houdt u een borrel, dan hebben wij ook nog een borrelarrangement.

Wilt u meer informatie over de arrangementen of wilt u er een plannen, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Theehuis de Karmeliet © 2019 | Privacy Policy | Made by Tatof.nl