Puur en eerlijk zijn de toverwoorden in onze keuken. Waar mogelijk maken Laura (onze banketbakster) en Gerard (onze kok) alles zelf en gebruiken wij biologische ingrediënten (groenten, fruit en kruiden) uit onze eigen moestuin bij de Karmeliet en die van Het Andere Leven in Bentelo. Ook serveren wij o.a.bitterballen en kroketten van onze eigen Lakenvelder runderen en gehaktballen van onze eigen Bonte Bentheimer varkens en Kune Kune/Duroc varkens. “Van grond tot mond”, ons ideaalbeeld.
Zie www.hetideaal.nl voor meer informatie over onze visie, eigen producten en de bijbehorende horecazaken.
“Laura’s” appelgebak met slagroom | € 3,75 |
“Laura’s” gebak special met slagroom | € 3,95 |
Suikerwafel met rood/zwart fruit en slagroom | € 4,75 |
Scone met huisgemaakte jam en clotted cream | € 2,25 |
Pancake met huisgemaakte jam en clotted cream | € 2,25 |
Huisgemaakte brownie | € 2,50 |